Wat geldt voor mij? Dát geldt voor mij!

Misschien heeft u wel recht op meer dan u denkt. 

Door samen met een adviseur te kijken naar uw zorgverzekering, gemeentelijke regelingen, belasting en toeslagen, uw huurcontract en energiecontract kunt u veel geld besparen. 
Gemiddeld bespaart een persoon € 550,- per jaar.
Omdat u niet onnodig geld laat liggen of risico loopt, geeft dit bovendien rust in uw hoofd.

Misschien roept u straks ook: "dat geldt voor mij!"

Meldt u zich daarom meteen aan voor een persoonlijk gesprek.
De adviseur kijkt samen met u waar u allemaal recht op zou kunnen hebben. Dit geldt niet alleen voor de extra hulp die u van ons kunt krijgen, maar ook naar andere financiële zaken zoals energieleveranciers, huur, belastingteruggave, zorgverzekeraars en nog veel meer. 

Ik woon in Simpelveld

Ik woon in Beekdaelen

Ik woon in Voerendaal

Klik op de knop van uw gemeente om een afspraak te maken.  Blijkt dat u ergens recht op heeft, of dat u beter kunt overstappen? Als u wilt, kunt u dit gelijk met de adviseur regelen. 
U zit nergens aan vast en het advies kost u, behalve wat tijd, verder niets.

Hulp bij het kiezen van een zorgverzekering

Welke zorg heb ik  nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Elk jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar of een ander pakket. Weet u welke zorgverzekering goed bij u past?

Bij de huidige zorgverzekeraar blijven of overstappen?

U heeft zich waarschijnlijk via ons verzekerd met het VGZ Zuid Limburg pakket van zorgverzekeraar VGZ. Dit is een uitgebreide verzekering met ruime vergoedingen. En zit u hier prima.
Maar misschien is een andere zorgverzekering in uw situatie beter. Dat kunt u nu zelf checken. Of u vraagt een gratis adviesgesprek aan met een adviseur. Deze kan u ook helpen als u wilt overstappen naar een andere verzekeraar.

Klik op de knop van de gemeente waarin u woont.

Ik woon in Simpelveld

Ik woon in Beekdaelen

Ik woon in Voerendaal

Begin op tijd !

U kunt elk jaar vóór 1 januari overstappen naar een andere verzekeraar Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. U moet namelijk al een inschatting maken van de zorg voor het komende jaar. U wilt bovendien niet te veel betalen. Daarbij wilt u wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op u af komen.

Wat is datgeldtvoormij.nl ?

Datgeldtvoormij.nl is een website speciaal bedoeld voor inwoners die willen weten of ze gebruik maken van alle regelingen en voorzieningen die de gemeente biedt. Het is een samenwerking tussen de gemeente waarin u woont, woningcoöperatie(s) in de gemeente en de VoorzieningenWijzer.

De gemeenten Simpelveld, Voerendaal en Beekdaelen doen hier alle drie aan mee.

Samen met een adviseur kunt u checken of u recht heeft op bijvoorbeeld huurverlaging, belastingteruggave of bepaalde voorzieningen waar u nu nog geen gebruik van maakt. En of uw energiecontract nog aansluit up uw situatie en u de juiste zorgverzekering heeft gekozen.