Wij helpen inwoners van deze gemeenten als ze (tijdelijk) weinig of geen inkomen hebben. En wij begeleiden mensen met een uitkering naar werk. 

Missie

ISD Kompas heeft een missie. Wij zijn van mening dat iedereen kan meedoen! En dat merkt u aan onze manier van werken. Wij zijn ondernemend, bevlogen, inventief en betrouwbaar.

Hoe ziet onze organisatie er uit?

ISD Kompas bestaat uit drie teams en de directeur. De directeur heeft de dagelijkse leiding en adviseert het dagelijks bestuur. De directeur is ook secretaris van het bestuur.

Het team Rechtmatigheid beoordeelt of u recht heeft op een uitkering volgens de Participatiewet. Ook voert het team Rechtmatigheid controles uit.

De Zorgcoaches kijken samen met u of u recht heeft op aanvullende regelingen. Ook beantwoorden zij vragen over schulden.

De Uitkeringenadministratie zorgt ervoor dat u uw geld op tijd krijgt.

Het team Doelmatigheid kijkt samen met u naar een baan. Want werken loont, altijd. Ook als u beperkt kunt werken. Onze coaches kennen de werkgevers. Zij helpen u uw kansen en mogelijkheden te gebruiken. Ook de banenmakelaar maakt deel uit van dit team.

Deze teams worden bij de uitvoering van de Participatiewet ondersteunt door de medewerkers van Bedrijfsvoering. Denk hierbij aan automatisering, financiële administratie, facilitair, personeel en secretariaat.

Samen zorgen wij ervoor dat ook u kunt meedoen!

Organisatie Kompas bestaat uit drie teams: Doelmatigheid, Rechtmatigheid en Bedrijfsvoering