Heeft u geen uitkering van Kompas maar wilt u wel hulp bij het vinden van werk? Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik voor deze hulp in aanmerking komen?

U komt in aanmerking als:

  • u in gemeente Simpelveld, Voerendaal of Beekdaelen woont.

Welke hulp kan ik krijgen?

U kunt deelnemen aan het jobcenter. Tijdens het jobcenter is een participatiecoach aanwezig. De participatiecoach kan u helpen bij zoeken naar werk en het solliciteren. De banenmakelaar van Kompas komt regelmatig langs in het jobcenter om vacatures en mogelijkheden te bespreken.

Het jobcenter is iedere 2 weken en duurt 2 uur. Kompas heeft hiervoor een eigen ruimte in de Bredeschool in Voerendaal (Cortemich 2 te Voerendaal). Voor iedereen is een computer beschikbaar. U kunt gebruik maken van het internet en een printer.

Voor de start van onze hulp wordt aan de hand van uw persoonlijke situatie een Plan van Aanpak opgesteld. Hierin staan onze afspraken. Als de afspraken niet door u worden nagekomen stoppen wij de begeleiding.

Hoe kan ik deze hulp aanvragen?

Neem contact op met een van onze participatiecoaches om te bespreken of onze hulp aansluit bij uw behoefte. Bel met 088-4502000 om in contact te komen met onze participatiecoaches.

Aanvraagformulier voor hulp bij het vinden van een baan

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Bel met een van de participatiecoaches op het nummer 088-4502000.

Of stuur een e-mail naar info@isd-kompas.nl.