Heeft u een bedrijf en woont u in een van de Kompasgemeenten? Wij werken samen met het Instituut voor Midden- en klein bedrijf (IMK). IMK is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers met vragen over hun onderneming. Zij hebben de kennis in huis over financiën, belastingen, personeel, schulden, marketing en nog meer.

(Financiële) vragen?

Wij werken samen met het Instituut voor Midden- en klein bedrijf (IMK). De adviseurs van IMK zijn de experts als het gaat om vragen  over "ondernemen en ondernemersschap'. 
Zij hebben de kennis in huis over alle (financiële) regelingen en de hulp die er is voor ondernemers.

Kijk op de website van IMK(externe link) voor meer informatie of bel naar 088 - 999 00 00. Deze ondersteuning is gratis voor u als inwoner van de Kompasgemeenten. 

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Soms is de nood hoger dan 'met iemand praten over de toekomst van het bedrijf'. Soms is er al een achterstand in betalingen of heeft u al schulden. Ook dan is het IMK er voor u.

U kunt zich aanmelden voor schuldhulpverlening via IMK schuldhulp(externe link)
 
Na aanmelding wordt er binnen twee werkdagen contact met u opgenomen door een adviseur voor een intakegesprek. 

Kijk op de website van IMK(externe link) voor meer informatie of bel naar 088 - 999 00 00. Deze ondersteuning is gratis voor u als inwoner van de Kompasgemeenten. 

MKB Noodlijn voor ondernemers

Je kunt er je hart luchten, even afstand nemen van de situatie waarin je zit en gewoon even praten met iemand die snapt waar je stress vandaan komt. Van ondernemer tot ondernemer: zij zijn er voor je. Met raad, en daad.

De noodlijn voor ondernemers is te bereiken op 088 - 999 00 00.

Toekomst gesprek

Heeft u behoefte aan een gesprek over de bedrijfsmatige kant van 'ondernemen'?  Plan een toekomstgesprek met een adviseur van het IMK.

Over uw vak als slager, horeca-exploitant, loodgieter, kapper, boekhouder, winkelier of boer maakt niemand u iets wijs. Maar al die andere zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt zijn soms lastiger. En dan is het handig als u met iemand kunt praten die hier veel van af weet. En zo'n gesprek kost u niets, behalve tijd.

Plan een toekomstgesprek(externe link)

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

Deze folder is digi-toegankelijk.
Wilt u de folder toch liever op papier? Bel dan met een van onze zorgcoaches via 088-4502200.
 

Misschien ook interessant..