Spreekuur directeur

HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuws & Inspiratieverhalen  |  Nieuws  |  Spreekuur directeur

Spreekuur directeur

 • Spreekuur directeur

  Geachte mevrouw/mijnheer,

  Het is de doelstelling van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kompas om de inwoners van Nuth, Simpelveld en Voerendaal zo goed mogelijk te ondersteunen.
  Om dit te realiseren, kijken we continu naar mogelijkheden en kansen zowel binnen als buiten onze organisatie. Uw inbreng is daarbij erg belangrijk.

  Uiteraard kunt u met vragen en/of opmerkingen altijd terecht bij uw tussenpersoon bij ISD Kompas. Daarnaast vindt u veel informatie op onze website en in onze brochures.
  Om echter nog beter op de behoeften te kunnen inspelen, zoekt ISD Kompas vanaf 2016 nog actiever naar verbindingen.

  Dit gebeurt onder andere in de vorm van een maandelijks spreekuur. Tijdens het spreekuur wisselt de directeur van ISD Kompas, mevrouw Chantalle Baburek, graag met u van gedachten. Waar loopt u tegenaan? Wat zijn de knelpunten? Hoe kunnen we dit samen oplossen? Maar ook: wat heeft u als positief ervaren en hoe belangrijk was onze bijdrage?

  Het spreekuur is toegankelijk voor alle inwoners van de ISD Kompas-gemeenten. Zij kunnen hier terecht met vragen en/of opmerkingen over ISD Kompas. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak. Dit kan telefonisch via het secretariaat van Kompas, bereikbaar op telefoonnummer 045-565 92 52 of per e-mail info@isd-kompas.nl.
  Het spreekuur vindt plaats op onze locatie in het gemeentehuis van Nuth, Deweverplein 1 in Nuth. 

  Met vriendelijke groeten,

  Chantalle Baburek
  Directeur
  Intergemeentelijke Sociale Dienst Kompas

Top