Praktijkervaringplek Polis

HOME  |  Regelingen en diensten  |  Praktijkervaringplek Polis

Praktijkervaringplek Polis

ISD Kompas legt continu verbindingen met werkgevers die werkzoekenden met een bijstandsuitkering een kans willen bieden. Als dat - nog - niet mogelijk is via een  tijdelijke, betaalde of gesubsidieerde baan, kan een praktijkervaringplaats uitkomst bieden. Omdat wij het belangrijk vinden werkgevers zoveel mogelijk te ontzorgen en  werkzoekenden optimaal te ondersteunen, beschikt ISD Kompas over een Praktijkervaringplek Polis van Centraal Beheer Achmea en VNG.

Hiermee wordt in één keer het verzekeringsgedeelte voor zowel werkgevers als werkzoekenden geregeld. Een geruststellende zekerheid, die het voor alle partijen aantrekkelijk maakt om sneller en vaker praktijkervaringplaatsen te creëren en in te vullen.
Van een ingewikkelde papierwinkel is hierbij geen sprake. Alles wordt voor u geregeld. Zo bent u ervan verzekerd dat de werkzoekenden die u een kans biedt, goed verzekerd zijn zodat u als werkgever geen enkel risico loopt.

Wat biedt de Praktijkervaringplek Polis?

Met de Praktijkervaringplek Polis wordt de schade gedekt die ontstaat bij het uitoefenen van de functie. Zelfs onderweg van en naar het werk.
De Praktijkervaringplek Polis bestaat uit een:

  • Ongevallenverzekering;
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven;
  • Werkgevers Aansprakelijkheidsverzekering Bestuurders Motorrijtuigen.
Top