Door samen met een adviseur te kijken naar uw zorgverzekering, energiecontract en andere regelingen waar u misschien recht op heeft, kunt u veel geld besparen. Gemiddeld bespaart een persoon tot wel € 500,- per jaar. Omdat u niet onnodig geld laat liggen of risico loopt, geeft dit bovendien rust in uw hoofd. 

 

U wilt gratis advies

Meldt u zich meteen aan voor een gratis persoonlijk gesprek.
De adviseur kijkt samen met u waar u allemaal recht op zou kunnen hebben. Dit geldt niet alleen voor de extra hulp die u van ons kunt krijgen, maar ook naar andere financiële zaken zoals energieleveranciers, huur, belastingteruggave, zorgverzekeraars en nog veel meer.

Ik woon in Simpelveld

Ik woon in Beekdaelen

Ik woon in Voerendaal

Hulp bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022

Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Het einde van het jaar komt in zicht. Maar weet u al welke zorgverzekering goed bij u past?

Bij de huidige zorgverzekeraar blijven of overstappen?

U heeft zich waarschijnlijk via ons verzekerd met het VGZ Zuid Limburg pakket van zorgverzekeraar VGZ. Dit is een uitgebreide verzekering met ruime vergoedingen. En zit u hier prima.
Maar misschien is een andere zorgverzekering in uw situatie beter. Dat kunt u nu zelf checken. Of u vraagt een gratis adviesgesprek aan met een adviseur. Deze kan u ook helpen als u wilt overstappen naar een andere verzekeraar.

Klik op de knop van de gemeente waarin u woont.

Ik woon in Simpelveld

Ik woon in Beekdaelen

Ik woon in Voerendaal

Begin op tijd !

U kunt elk jaar vóór 1 januari overstappen naar een andere verzekeraar Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. U moet namelijk al een inschatting maken van de zorg voor het komende jaar. U wilt bovendien niet te veel betalen. Daarbij wilt u wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op u af komen.

 

Wat is datgeldtvoormij.nl ?

Datgeldtvoormij.nl is een website speciaal bedoeld voor inwoners die willen weten of ze gebruik maken van alle regelingen en voorzieningen die de gemeente biedt. Het is een samenwerking tussen de gemeente waarin u woont, woningcoöperatie(s) in de gemeente en de VoorzieningenWijzer.

De gemeenten Simpelveld, Voerendaal en Beekdaelen doen hier alle drie aan mee.

Door op onderstaande knop te drukken kunt u zelf checken of u recht heeft op bijvoorbeeld huurverlaging, belastingteruggave of bepaalde voorzieningen waar u nu nog geen gebruik van maakt. En of uw energiecontract nog aansluit up uw situatie en u de juiste zorgverzekering heeft gekozen.

Maar u kunt zich met dezelfde knop ook aanmelden voor een persoonlijk gesprek. Samen met een adviseur kijkt u dan waar u recht op heeft en of uw zorgverzekering of energiecontract het beste bij u past. Blijkt dat u ergens recht op heeft, of dat u beter kunt overstappen? Als u wilt, kunt u dit gelijk met de adviseur regelen.